top of page
Green Hills

KARRIÄR

Vi söker Revisorsassistenter
till Baker Tilly Norrköping

Vill du arbeta på en revisionsbyrå som ligger i framkant och bli en del av ett positivt och glatt gäng? Söker du en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Då kan vi vara rätt för dig. Baker Tilly Norrköping har idag 13 medarbetare och tack vare fortsatt stor efterfrågan på våra tjänster behöver vi nu anställa fler duktiga kollegor. Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu fyra revisorsassistenter.

Som revisorsassistent får du chansen att ta ett första steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss i vår verksamhet. Vårt mål är att leverera revisionstjänster av högsta kvalitet, med personligt anpassade lösningar, med hjälp av modern teknik och ett effektivt arbetssätt. Du kommer att ha direktkontakt med våra kunder och arbeta både ute hos kund och på våra kontor i Norrköping och Linköping.

Vi söker

 • 2 seniora revisorsassistenter med kandidatexamen och har du erfarenhet av revisionsarbete är det meriterande, men inte ett krav.

 • 2 juniora revisorsassistenter med gymnasieekonomutbildning eller likvärdig utbildning. Om du har erfarenhet av redovisnings- eller revisionsarbete är det meriterande.

Det är viktigt att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Du är öppen, affärsinriktad och tycker om att varva arbete på egen hand med intensiva perioder av samarbete, såväl internt som med våra kunder.

Om rollen
Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

 • Deltagande i revisioner av olika klienter inom olika branscher.

 • Granskning av finansiella rapporter och dokumentation.

 • Identifiera och rapportera eventuella avvikelser eller problem.

 • Samarbeta med teamet för att säkerställa att revisionen följer alla gällande regler
  och riktlinjer.

 • Bidra till att utveckla klientrelationer och leverera en högkvalitativ service.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll på ett expansivt företag. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med kvalificerade arbetsuppgifter. Vi erbjuder bland annat:

 • Utveckling av din kompetens genom ständig utveckling, dels genom återkommande utbildningar, dels genom variation i de uppdrag och uppgifter som du arbetar med
  stor frihet med eget ansvar

 • Fantastiska arbetskamrater med mycket god sammanhållning

 • En unik familjär företagskultur och prestigelös organisation

Du kommer att utvecklas under handledning av erfarna kollegor för att i framtiden kunna arbeta under eget ansvar.

Urvalsprocessen

Rekryteringen genomförs tillsammans med HR Support. Skicka in din CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi önskar din ansökan senast den 6 juni. Urvalsprocessen sker löpande så sök redan idag. Som en del i vår rekryteringsprocess för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi även bakgrundskontroller.

 

Ansökan skickar du till HR Support, HR konsult Annelie Hauer på e-post annelie.hauer@hrsupport.se, för frågor kring rekryteringsprocessen går det även bra att ringa Annelie Hauer på 070-836 49 09.

 

Frågor om tjänsterna besvaras av auktoriserad revisor Martin Nord, telefon 070-836 49 03 eller e-post martin.nord@bakertilly.se


Om Baker Tilly

Baker Tilly Norrköping ägs och drivs lokalt men är medlem av Baker Tilly Sverige AB med ca 800 anställda vid ca 70 kontor runt om i Sverige. Vi ingår i nätverket Baker Tilly International med 126 likasinnade firmor med verksamhet i 145 länder och ca 36 000 medarbetare totalt.

Läs mer om oss på https://www.bakertillynorrkoping.se/

bottom of page